23.10.2013

I love Helsinki


Rakastan kesäistä Helsinkiä. Aikasemmin mun Helsinki-tuntemus on rajoittunut siihen, miten pääsen Kampista Forumiin, Forumista Zaraan ja juna-asemalle. Eipä kovin hääppöisesti ole mennyt. Viime kesänä kävin jopa kolme kertaa Helsingissä, ja opin tuntemaan jo paremmin Helsingin keskustaa. Pääsin jopa ekaa kertaa Suurkirkon portaille! :Dtall ships race 130
tall ships race 124
Vaikka tällä hetkellä mun tie vie kohti Turkua, olis mulla joskus haaveena päästä asumaan Helsinkiin vaikka vain vuodeksi. Helsingissä on kuitenkin valtavasti aktiviteettimahdollisuuksia, ja minulle tärkeä meri on aivan vieressä. Mutta ehkä joskus tulevaisuudessa... :)
i 050
i 057
Tietty Helsingistä löytyy sellaisia paikkoja, joissa täytyy käydä, koska kaikki muut käy. Esimerkiksi Teatterin salaatit, Cafe Caruselin ja Cafe Regatan leivonnaiset sekä Kappelin terassinn voi bongata aika monesta helsinkiläisestä blogista. Itsekin piti käydä ekalla kerralla noissa. ;)
tall ships race 290
i 026
Vaikka Helsingistä tykkäänkin, niin kyllä se ihmispaljous alkoi pientä ihmistä ahdistamaan. Varsinkin ydinkeskustassa Kamppi-Stockmann -akselilla oli hirvittävä määrä ihmisiä keskellä päivää. En yhtään ihmettele, että helsinkiläiset haluavat kesäisin pois maaseudun rauhaan kesäisin.helsinki 055
helsinki 006
Ensi kesänä olisi tarkoitus päästä käymään Suomenlinnassa ja tutkia, mitä muuta Helsingin ruokakulttuuri tarjoaa kuin Stockan salaatit ja buffetpöytä. Kävin kaikilla kerroilla siellä syömässä. Shame on me, I know!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia olit ottanut Helsingistä =). Suomenlinna on ihan must see paikka. Varaa päivä aikaa, ota picnic evät mukaan ja fiilistele rauhassa. Ja niin, kuvattavaakin siellä riittää vaikka kuinka palhon =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)) Tällasena aloittelevana kuvaajana varsinkin se Suomenlinna vetää puoleensa ihan jo veden läheisyyden takia. :)

      Poista