18.10.2013

Kiirettä pitää


Tällä viikolla en ole kauheasti uhrannut aikaa tänne blogin puolelle, kun kouluhommat painaa aika pahasti niskaan. Nenä on ollut aika tiukasti kirjassa kiinni, ja loppua ei vieläkään näy. :) Ensi viikko ei näytä yhtään sen helpommalta, kun maanantaina olen työharjoittelussa, tiistaina tentissä ja loppuviikon päivät meneekin luennoilla. Eikä asiaa helpota se, etten vieläkään ole päässyt Turkuun asti vakituisesti asumaan vaan joudun ramppaamaan Salo-Turku väliä. Mutta hyvää kannattaa odottaa. :)
tht


Tiistaina olin kipeä, ja jouduin olemaan koko päivän särkylääkehouruissa. Päivän saavutukseni taisi olla kymmenen jaksoa Greyn anatomiaa. Muistan joskus yläkoulussa, kun kaverit aina jutteli, mitä kaikkea sarjassa tapahtui ja mua ei voinut vähempää kiinnostaa. Kesällä tuli kuitenkin vanhoja uusintoja, ja jäin koukkuun. Pakko myöntää. Varsinkin kun omaa lempparisarjaa Teho-osastoa tulee todella harvoin telkkarista ja netistäkin vaikea löytää toimivia linkkejä, Greyn anatomia on kyllä toiminut hyvänä korvikkeena.
bbb


Urheilukin on jäänyt laittoman vähäiselle tällä viikolla. Jos viikonloppuna sais nenä irti kirjasta ja pääsisi vetämään kunnon treenin. Mulla on jalkapohjassa jonkinlainen rasitusvamma tai tulehdus, enkä ole saanut aikaseksi käydä lääkärillä, joten lenkkeily on ollut pannassa jo muutaman kuukauden. Ei kiva.048

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti