1.10.2013

Who Am I?

Olen 19-vuotias salolainen nuori nainen, jonka tarkoituksena on muuttaa lähipäivänä omaan asuntoon Suomen Turkuun. Valmistuin viime keväänä ylioppilaaksi, ja tämän vuoden syksyllä aloitin opinnot Turun Avoimessa yliopistossa. Ensi keväänä olisi tarkoitus aloittaa lukemisurakka ja päästä oikikseen sisälle.

005

Olen nuorempana harrastanut partiota, balettia sekä ratsastusta. Tärkeimmät harrastukseni olivat kuitenkin jalkapallon pelaaminen sekä huilun soittaminen ja musiikki yleensäkin. Jalkapallon lopetin, kun joukkueemme hajosi, enkä halunnut pelaamisesta tulevan liian "ammattimaista". Musiikkiopiston aloitin muistaakseni ensimmäisellä luokalla, ja soitin siellä huilua noin yhdeksän vuotta. Lopetin kuitenkin musiikkiopiston vuosi sitten saatuani perustasonopinnot vihdoinkin valmiiksi. Nykyään olen hurahtanut valokuvaamiseen ja herättäny vanhaa harrastustani sukellusta henkiin. Urheilu ja musiikki eivät ole kuitenkaan jääneet pois elämästäni, vaan käyn aktiivisesti vielä kuntosalilla ja jalkojen salliessa lenkeillä. Monen huiluvuoden jälkeen olen alkanut itse opettelemaan pianonsoittoa, ja haavena olisi joskus vielä soittaa puhallinorkesterissa harrastemielessä.


024
Blogi on itseasiassa viimeisin somen muoto, jossa olen. Ensimmäisenä oli tietenkin teinivuosien legendaarinen Irc-galleria. Thank God, en muista niitäkään tunnuksia enää. :D Facebook löytyy lähes jokaiselta, ja se on minulle se kaikkein yksityinen osa sosiaalisia medioita. Viime kesänä ihastuin Tumblriin ja perustin oman blogini. Lähes samaan aikaan innoistuin suomalaisille melko tuntemattomasta Pinterestistä, johon saa pinnailla erilaisia inspiraatiokuvia. Twitteriäkin käytän aktiivisien epäaktiivisesti. Multa löytyy myös Instagram-tili, mutta sinne päivitän aika harvoin, koska joudun lisäämään kuvat tietokoneen kautta.
018
Kuvituksena toimii muutaman päivän takainen luentoasu syksyisessä säässä. Hiuksetkin kihartui ihmeen hyvin.
bleiseri - Zara, huivi - ONLY, paita - Zara, farkut - Lindex, kengät - K-Kenkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti