7.10.2013

Uutta kosmetiikkaa


yves rocher
Mulla on ollut tässä hiustenkasvatusprojekti noin vuoden ajan, ja ihan mukavasti nä onki kasvanu. Vaikka en ole värjännyt hiuksia muutamaan vuoteen ja suoristusrautaa pyrin käyttämään mahdollisimman vähän, ovat hiukseni, varsinki latvat, aivan rutikuivat. Päänahkani on myös erittäin herkkä ja reagoi pienimpäänkin stressiin kutiamalla ja punoittamalla. Tähän vaivaan olen käyttäny System 4 hiusvettä, joka on auttanut vaivaani todella hyvin.

Turhauduin yksi päivä olkihiuksiini ja tilasin Yves Rocherilta muutamia tuotteita, joiden toivon auttavan kuiviin hiuksiini. YR:llä sattui olemaan vielä alennuskampanja, ja sain noi tuotteet aivan naurettavan halvalla. Noi kaikki tuotteet on Repair-sarjaa, joka lupaa tehdä hiuksista silkin pehmeitä ja kiiltäviä. Hope so! :)

Perusshampoon lisäksi tilasin naamion ja tollasen hiusöljyn, jota laitetaan ennen pesua ja sen pitäisi helpottaa hiusten harjaamista takuista. Mulla on jotenkin outo hiuslaatu, koska etuhiuksista tulee hirvee takkukasa jopa hoitoaineiden jälkeen, mutta loppuosa hiuksista on kuitenkin melko sileitä.

PicMonkey Collage
Body Shopin kuorintavoide tuli tarpeeseen, kun edellinen alkaa vetelemään jo viimeisiään. Tätä käytän yleensä pari kertaa viikossa, riippuu, kuinka usein muistan. Kuorinnan jälkeen levitän kasvoille vielä samaan sarjaan kuuluvaa kasvonaamiota. 

Tangle Treezer on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta nyt sain viimeinkin ostettua sen. Oon kuullut niin paljon kehuja tästä, ja toivon, että sopii mun takkutukkaan. Väriksi valitsin pinkin, koska olen aikast hyvä hävittämään harjoja. :)

Edellis kesällä ostin Body Shopin alennusmyynneistä vain 5 eurolla (!) mangontuoksuista vartalorasvaa, joka loppui vasta nyt. Oli siis todella riittoisa ja levittyi helposti. Tällä kertaa jouduin tyytymään kuitenkin normaalihintaiseen tuotteeseen, mikä kirpaisikin lompakkoa kolme kertaa enemmän. Seuraavan kerran muistan ostaa noita vartalorasvoja sieltä alennusmyynneistä!

Seuraavaksi hakusessa olisi kokonaan uusi meikki- ja peitevoide. Viime talvena huomasin, ettei omalle iholle sopinut lainkaan nestemäiset meikkituotteet. Vaikka kuinka rasvasin ihoa, paakkautui meikkivoide ikävän näköisesti kasvojen kuiviin kohtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti