3.3.2014

Oscarit

Vihdoin ja viimein vuoden tärkeimmät pukujuhlat on juhlittu. Ja muutama palkintokin jaettiin. En osaa sanoa, menivätkö palkinnot oikeaan osoitteeseen, koska en pahemmin perehtynyt, millaisia elokuvia oli ehdolla. Joka vuosi ajattelen, että sivistän itseäni ja katson vuoden tärkeimmät elokuvat, mutta enpä ole pahemmin saanut niitä katseltua. Harmittaa myös, ettei teeveestä tullut punaista mattoa vaan pelkkä palkintojenjakojuhla. Toisaalta, en ole koskaan valvonut ja katsonut Oscareita livenä vaan katsonut ne seuraavana päivänä nauhalta.

Mutta asiaan. Golden Globeissa ihastuin metallin sävyihin, mutta tällä kertaa valkoinen ja haaleat värit valloittivat sydämeni. Puvut olivat myös yllättävän yksinkertaisia, eikä suuria röyhelö- ja tylliunelmia tullut vastaan.

PicMonkey Collage Kate Hudsonin puku oli muuten todella kaunis, mutta olisin itse pienentänyt kaula-aukkoa ja ottanut viitan pois. Mielestäni isot olkatoppaukset eivät sopineet muuten siroon pukuun. Itse juhlassa Katen puku näyttikin paljon paremmalta ilman viittaa. Myös Naomi Watts oli upea yksinkertaisessa valkoisessa puvussaan. m
Angelina Jolie ja Maria Menounos pukivat ylleen hillittyä glitteriä.
kk Charlize Theron oli mielestäni onnistunut parhaiten naisista, jotka olivat valinneet musta puvun. Lupita Nyongo oli taas valinnut hempeän vaaleansinistä, joka näytti erittäin hyvältä hänen tummalla ihollaan. Avarat kaula-aukot olivat myös paljon esillä, vaikken itse niistä kauheasti innostukkaan. j Olen aina pitänyt laivastonsinisestä ja Sandra Bullockin yksinkertainen, mutta silti kiinnostava puku oli erittäin onnistunut valinta tummalle näyttelijättärelle. Jennifer LAwrencen punainen puku oli mielestäni parempi kuin hänen viime vuotinen valkoinen puku, joka muistutti minusta ehkä liikaakin morsiuspukua. Pitkä kaulakoru, joka jatkui myös selän puolelle, oli myös mielenkiintoinen yksityiskohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti