Väsäsin yksi päivä tällasen vähän erilaisen salaatin. Yleensä tyydyn tavalliseen kurkkutomaattisalaattin, mutta tällä kertaa lykättiin tällanen ohje nenän eteen, joten pitihän sitä kokeilla. Resepti on lainattu Pirkka-lehdestä.
1. Huuhtele ja revi salaatti laakealle vadille.
2. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet kulhoon.
3. Pese ja puolita viinirypäleet.
4. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Ripottele viinirypäleet ja sipulit salaattipedille.
5. Viipaloi grilliuusto. Paista viipaleita pienessä öljytilkassa, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Itse paistaisin ekaksi koko grillijuustolevyn, ja vasta sen jälkeen leikkaisin ne kuutioksi, koska itellä ne sulivat tietenkin epämuodostuneiksi klönteiksi, eivätkä ne olleet enää kuutiota.
6. Lisää juustokuutiot, pähkinät, ja granaattiomenan siemenet salaatin päälle.
7. Kaada lopuksi salaatin pinnalle balsamietikkakastiketta.
Itse en ole mikään suurin grillijuuston ystävä, mutta salaatti itsessään oli tosi hyvää! Seuraavaksi voisin käyttää grillijuuston sijaan vaikkapa fetaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti