7.12.2013

Itsenäisyyspäivän puvut

Vaikka itsenäisyyspäivä merkitsee minulle eniten rauhallisuutta, ja kunnioitusta omaa isänmaataan kohtaan, jaksan silti joka naisen tavoin vauhkoa naisten pukeutumisesta itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Tänä vuonna kutsujen pukukoodi olikin hieman erilainen kuin aikaisemmissa juhlissa, mutta silti en joutunut pettymään tämän vuoden pukuloistoon.

it Yksi illan onnistujista oli ehdottomasti keskellä kuvassa oleva Elina Kiikko. Nahkaa on näkynyt viime aikoina paljon vaatteissa, ja Kiikon nahkamekko on todella tyylikäs ja istuu upeasti hänen ylleen. Vasemmalla puolella Minka Björck ja Jaana Pelkonen olivat vallinneet tummat pitkät iltapuvut, jotka molemmat sopivat kantajilleen upeasti. Oikealla puolella kuvaa löytyy taas tummaa, läpikuultavuutta ja pitsiä. Todella tyylikkäitä ovat molemmat, Miina-Marja Ayal ja Maija Kylmänen.

it2 Mitkä sitten eivät iskeneet minuun. Pamelan Tolan asua hehkutettiin jo ennen juhlia mediassa, ja odotin jotain todella upeaa, mutta täytyy sanoa, että odotukset olivat ehkä liian korkealla. Puku on jotenkin rauhaton ja sekamelskainen. Aikasempina vuosina olen tykännyt Satu Taiveahon puvuista, mutta tällä kertaa sain pettyä. Puvusta tulee mieleen aika voimakkaasti taitoluistelijan tai voimistelijan puku. Vaikka media on ylistänyt Taiveahon pukua, en itse pitänyt siitä. Puku paljasti sekä sääret että selän, joka on mielestäni liika niinkin arvokkaaseen tilaisuuteen kuin itsenäisyyspäivän juhla.
hhh Jos itse pääsisin joskus linnan, päätyisi päälleni jotain tällaista.

Seuraavaksi odottelinkin, mihin julkkikset rapakon takana pukeutuvat, kun juhlitaan Oscareita.

 Kuvat Iltalehdestä, Iltasanomista ja Yleltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti