17.1.2014

Golden Globes

Mun yksi salainen paheeni on seurata erilaisia palkintogaaloja, joita järjestetään rapakon takana. Erityisesti silmäni etsii kauniita pukuja, ja niitä saa ihailla loputtomiin. Innostus vielä kasvoi, kun katsoin muutaman tuotantokauden Stylisti Rachel Zoeta, jossa päästään seuraamaan, miten tapahtuu pukujen valinta palkintogaaloihin. Meillä suomalaisilla on vain yksi tämän tyyppinen juhla vuodessa, joten onneksi saan tyydytettyä kyyläystarpeeni tarpeeksi usein, kiitos jenkkien. ;)

Muutama päivä sitten järjestettiin Golden Globesit, jossa palkittiin viime vuonna menestyneitä elokuvia ja näyttelijöitä. Tänä vuonna oli erittäin upeita pukuja, joista omat suosikkini löytyvät alta.

777

Ihastuin näköjään tällä kertaa metallinsävyisiin pukuihin, koska Kate Beckinsalen ja Mila Kunisin puvut iskivät minuun kaikkein koviten. Kate on muutenkin aivan äärettömän kaunis nainen, vaikken hänen näyttelijän uraa olekaan kauheasti seurannut. Molemmat puvut ovat erittäin näyttävät jo itsessään, eikä koruaja tällöin tarvitse hirveästi.

888

Vasemmalla kuvassa on minulle uusi tuttavuus Sophie Bacon. Nuori nainen on mielestäni onnistunut erittäin hyvin asuvalinnassaan, jonka hän kantaa vielä upeasti. Valkoinen mekko on arka väri, koska se luo vartalolle lisää kiloja, toisin kuin musta. Oikealla puolella löytyy taas vanhempaan ikäluokkaan kuuluva Helen Miller. Hän on yllättänyt monena vuonna pukeutumalla erittäin arvokkaasti ja tyylikkäästi ottaen huomioon hänen ikänsä. Miller on todistanut vanhemmille naisille sen, ettei tarvitse pukeutua "mummomaisesti", vaikka ikää onkin jo enemmän.

999

Nuoret naiset Emma Roberts ja Amber Heard olivat myös kauniita. He olivat ottaneet varman päälle tummilla puvuilla. Amberilla on ehkä liian iso halkio minun makuun, mutta muuten olen aina tykännyt laivostonsinisestä vaatteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti